Trap-színpaddal és kedvezményes bérlettel várja a 21 év alattiakat az EC

A trap zenei stílus látványos fejlődésnek indult a romániai zenei piacon, a rajongói bázisa ennek megfelelően nőtt, főleg a tinédzserek körében. A trendnek megfelelően trap-színpaddal és kedvezményes, Under 21 bérlettel várja a 21 év alattiakat az Electric Castle fesztivál, közölték kedden a szervezők.

A Drip Factory nevet viselő színpadon folyamatos és intenzív flow-t ígérnek a 8. Electric Castle fesztivál szervezői. Nane, akinek csak legutóbbi albumát több mint 6 millióan streamelték, olyan művész, aki más fiatalokat is inspirál ennek a zenei stílusnak a művelésére, és koncertjei mindig különleges hangulatot árasztanak. Bruja és Killa Fonic ugyanazon az estén lép fel, várhatóan Voila című slágerük eredeti, élő változatával.Killa Fonic az EC Special fesztiválon | fotó: EC

Az Azteca az elmúlt év egyik legeredetibb romániai trap albumát adta ki, és alig várja, hogy bemutathassa a fesztiválon. Amuly Blindat című albumát tavaly már hallhatta a közönség élőben Bonchidán, az együttes azonban újdonságokkal is készül. A cenzúra midenféle formáját elutasító művészgeneráció további képviselői is jelen lesznek az Electric Castle fesztiválon július 13. és 17. között.Nane

Öt nap teljes szabadság, távol a városi rutintól, egy biztonságos és mindig meglepő térben: az Electric Castle az egyetlen olyan rendezvény Romániában, amely teljes fesztiválélményt kínál a szervezők közleménye szerint. A középiskolások és egyetemisták számára új, Under 21 nevű bérletet vezetnek be, a fesztivál teljes időtartamára érvényes belépő ára mindössze 99 euró + illetékek. Az Under 21 bérlethez camping is kérhető, ahol korszerű körülmények, fürdőszobák, zuhanyzók, szupermarket, sőt grill is a fiatalok rendelkezésére áll, így nem kell időt áldozniuk a napi közlekedésre. A fesztivál teljes területe őrzött a nap 24 órájában, emellett a résztvevők szükség esetén külön telefonvonalon léphetnek kapcsolatba a biztonsági csapatokkal, hangsúlyozza a szervezők közleménye. Az Under 21 bérleteket az www.electriccastle.ro oldalon lehet beszerezni, július 1-ig változatlan áron.

A 12 év alattiak idén is ingyenesen léphetnek be a fesztiválra, amennyiben felnőtt kíséri őket. Ingyenes a belépés a fogyatékkal élőknek is. Lehetőség van egyébként részletekben is EC-bérletet váltani, amennyiben a 47 eurós előleget április 19-ig kifizetik az érdeklődők.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?