Böngészhető a 8. Electric Castle fesztivál programja

Összeállt a 8. Electric Castle fesztivál programja, közölték szerdán a szervezők. Több mint 250 ezer résztvevőt várnak Bonchidára július 13. és 17. között.

24 ország több száz fellépője szórakoztatja a Bánffy-kastély udvarára érkező zenerajongókat, köztük a Twenty One Pilots, a Gorillaz, a Disclosure, a Peggy Gou, a Moderat, az Editors és mások. A szervezők frissen jelentették be, hogy fellép az EC-n a brit Enter Shikari, az együttes a post-hardcore, az alternative rock és az electronicore stílusokat ötvözi, és 2016-ban már voltak Bonchidán, akkor a torrenciális eső is emlékezetessé tette a koncertjüket. A line-up továbbá kiegészül a rapper Spike-kal és az alternatív rockot játszó Alternosferával is.fotó: az Electric Castle Facebook-oldala

A szervezők közleménye szerint öt nap alatt közel 300 előadó lép fel a fesztivál tíz színpadán. A nagyszínpad a legnagyobb nevek és show-k helyszíne, a Hangárban a feltörekvő együtteseket lehet felfedezni, a Drip Factory a hip-hop és trap otthona, a Dance Garden pedig az a hely, ahol hajnalig tart a buli.

Idén a Backyard Stage az, ahol a világ minden tájáról származó zenét meg lehet találni, többek között fellép a BCUC, a Mdou Moctar, Nicola Conte & Spiritual Galaxy, A.A. Williams vagy Altın Gün. A Camping Stage szerepe az lesz, hogy már a reggeli órákban fesztiválra hangolja a sátorozókat élő DJ szettekkel és showkkal.

A szervezők új színpadkoncepcióval is jelentkeznek, ez a Radio Stage, egyfajta „időgép”, amely azokat a slágereket eleveníti fel az utóbbi évtizedekből, amelyeket mindenki dúdol. Itt lép fel többek között Dana Marijuana, aki 20 év után tért vissza a showbizniszbe, és Discoteca nevű produkcióban a ’60-’90-es évek román popslágereit adja elő.

A fesztivál összesen 400 ezer négyzetméteren terül el, ami 61 futballpályának felel meg, és 70 ezer négyzetméterrel több, mint a legutóbbi „teljes értékű” EC-n, 2019-ben. A teljes program a www.electriccastle.com oldalról tölthető le, és hamarosan az okostelefonos applikációban is elérhetővé válik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?