Lebuktak: egy anya és lánya engedély és képesítés nélkül végzett orvos-esztétikai beavatkozásokat

Letartóztattak egy 43 éves nőt, mert lányával orvos-esztétikai beavatkozásokat hajtott végre, mindezt illegálisan. A nő nem rendelkezett a képesítés megszerzését tanúsító okirattal, és nem jelentette be a tevékenységből származó jövedelmet sem.

„A gazdasági bűncselekményeket vizsgáló Ilfov megyei rendőrségi szakosztály és az ügyészség munkatársai kedden házkutatást tartottak a két személy lakásában. Adócsalás és illegális tevékenység bűntette miatt folyik a nyomozás” – tájékoztatta az Agerprest az Ilfov Megyei Rendőr-főkapitányság.

Illusztráció: Pixabay

A razziák közül egyet Ilfov megyében, hármat pedig Bukarestben tartottak, ezek eredményeként a rendőrök öt olyan elektronikus eszközt foglaltak le, amelyeket a gyanúsítottak orvos-esztétikai beavatkozásokhoz használtak.

2018 júliusa és 2022 januárja között két nő – anya és lánya, akik 43 és 24 évesek – állítólag bizonyos orvos-esztétikai beavatkozásokat végeztek, de nem rendelkeztek az ehhez szükséges képesítéssel. Emellett nem jelentették be az adóhatóságnál a tevékenységből származó jövedelmet sem. A bizonyítékok birtokában a rendőrség elrendelte a 43 éves nő őrizetbe vételét, a gyanúsítottat az Ilfov megyei bíróság elé állítják.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?