banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

A kormányfő emlékeztette a lakosságot: mindenhol előjegyzés nélkül lehet oltakozni

„Mától mindenhol előjegyzés nélkül lehet oltakozni, mert van elegendő mennyiségű vakcina” - jelentette ki péntek este a miniszterelnök.

A bukaresti oltási maratonon nyilatkozó Florin Cîţu azt mondta: nem tud más olyan országról Európában, ahol akárki, akármikor, sorban állás nélkül, akármelyik oltóközpontba bemehet, és megkaphatja a koronavírus elleni védőoltást.

A kormányfő ismételten felszólította a polgárokat, hogy minél többen vegyék fel a vakcinát. „Arra bátorítok mindenkit, aki még nem oltatta be magát, hogy menjen és oltassa be magát” - mondta a miniszterelnök. Véleménye szerint csak az ilyen eseményeken keresztül, ahol felgyorsul a COVID elleni immunizáció üteme, lehet megtenni az első lépést a normalitáshoz való visszatérés felé.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

"Csak az ilyen események révén beszélhetünk június 1-jétől a normalitáshoz való visszatérés felé tett nagy lépésről. Nem lesz teljes visszatérés, egy az egyben, de ez egy fontos lépés. És meg fogják látni, hogy a hamarosan bejelentett intézkedések megmutatják, hogy Románia jó úton halad, és közelebb került a normalitáshoz" - hangoztatta Florin Cîţu.

(Címlapfotó forrása: gov.ro)

banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?