banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

Szombattól bárhol, bármikor, előjegyzés nélkül jelentkezhetünk oltásra

Szombattól előjegyzés nélkül is megkaphatják az igénylők a koronavírus elleni vakcinát bármely oltóközpontban, ehhez csak a személyi igazolványukat kell felmutatniuk – közölte szerdán az oltási kampányt koordináló országos bizottság (CNCAV).

Illusztráció | Fotó: MTIA testület szerint szombattól kezdődően a 60 éven felüliek a nyitva tartási idő alatt bármikor jelentkezhetnek az oltásra, a 60 éven aluliakat pedig 14 órától fogadják előjegyzés nélkül. A CNCAV megjegyezte, valamennyi oltóközpontnál lehet jelentkezni előzetes regisztráció nélkül, a várakozási idő a kiválasztott központ kapacitásától és az előjegyzéssel rendelkező jelentkezők számától függ. Utóbbiak elsőbbséget élveznek, a fennmaradó szabad helyekre pedig sorszámot osztanak azoknak, akik előzetes regisztráció nélkül kérik a vakcinát.

Emlékeztettek, hogy május 4-től 11-ig éjjel-nappal nyitva tartanak a brassói, a bukaresti, a kolozsvári, a konstancai, a craiovai, a iaşi-i és a temesvári katonakórházban kialakított oltóközpontok, ahol bárki, előjegyzés nélkül jelentkezhet koronavírus elleni oltásra.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?