Teniszlegendákkal készül Kolozsvár a sportfesztiválra

Andre Agassi és Steffi Graf tart bemutatómérkőzést Kolozsváron, a BT Arénában – jelentették be hétfőn a Sports Festival szervezői.

Fotó: a Sportfesztivál Facebook-oldala

A legendás teniszezőpár először lép pályára Romániában, gálameccsüket június 15-án rendezik. „Agassi és Graf most először lépnek a romániai közönség elé, további két meghívott oldalán tartanak bemutatómérkőzést. Hogy kik lesznek ők, azt is hamarosan bejelentjük” – olvasható a szervezők közleményében. Abban kiemelték, hogy idén ötödik alkalommal rendezik meg az eseménysorozatot. „Idén minden korábbinál nagyobb portfolióval készülünk. Pályára lép két olyan játékos, akik összesen harminc Grand Slam-tornát nyertek és mindketten nehezen utolérhető rekordokat állítottak fel. Ez egy felejthetetlen kiírása lesz a fesztiválnak. Magasra tettük a mércét, de a romániai közönség megérdemli, hogy lehetősége legyen látnia azokat a sportlegendákat, akik révén merünk álmodni” – fogalmazott Patrick Ciorcilă, a sportfesztivál alapítója és főszervezője.

A június 15-én 18 órakor kezdődő bemutatómeccsre az első ezer jegyet már hétfő koradélután eladásra kínálták az enterix.ro-n.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?