Messi hazájából igazolt technikai igazgatót a Bihar FC

Argentin technikai igazgatója lett a Bihar FC-nek: a nagyváradi futballklub közösségi oldalán jelentette be péntek délután Gustavo Aragolaza leszerződtetését.

Facebook-bejegyzésük alapján az 53 éves szakember pro-licenszes edző, dolgozott korábban Bulgáriában és az Amerikai Egyesült Államokban is, de Olaszországban is tevékenykedett többek között a Brescia és az Inter akadémiáinál.

A klub szerint magas színvonalú labdarúgásban gyűjtött tapasztalatot, Nagyváradra „modern gondolkodással” érkezik, és fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy még jobb legyen a szakmájában. „Gustavónak megvan a kellő szakértelme ahhoz, hogy az akadémiákat fejlessze és a helyi tehetségeket érvényesítse. Ezáltal ígéretes jövőt biztosít a Bihar megyei labdarúgás és a klubunk számára” – fogalmaznak. Hozzátették, biztosak abban, hogy irányítása mellett további sikereket érnek majd el, és fejlődni fognak.

Fotó: Bihar FC/képernyőmentés

Aragolazat szombaton, sajtótájékoztatón mutatják be, de a közösségi oldalukon közölt videóban rámutattak arra, hogy argentin technikai igazgató még nem dolgozott a romániai labdarúgásban. „A romániai futballtörténelem első argentin technikai igazgatója Váradra jön, mert mi Bihar megyeiek mindig úttörők akarunk lenni. Isten hozott Gustavo!” – fogalmaztak a Sebes-Körös-parti piros-kékek.

Ismeretes, hogy a Bihar FC az elmúlt idény végén feljutott a másodosztályú bajnokságba. A siker követően a klub arról tájékoztatott, hogy új szerkezeti felépítésen dolgoznak, minden területen javulniuk kell a folytatáshoz. Sajtóinformációk szerint Florin Farcaș edzőt is meneszteni akarják, hogy Lincar Erikre bízzák a Liga 2-es csapatot, de erről hivatalos bejelentés még nem történt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?