Kétszer jött vissza hátrányból, végül döntetlent játszott az FK Csíkszereda Sellenberken

Gyors meccs eleji gólváltás után végül 2–2-es pontosztozkodással zárult a csíkszeredaiak szerdai meccse a Sellenberki SK otthonában.

A Gloria Buzăutól elszenvedett múlt hétvégi vereség után különösen fontos volt a csíkszeredaiaknak, hogy jó eredményt érjenek el a Sellenberk otthonában, ugyanis a következő meccseken dől el, marad-e esélye Ilyés Róbertéknek az egyenes ágú feljutásra.

Másképp indult most a mérkőzés, mint anéhány héttel ezelőtti csíki győzelemkor. Ezúttal a sellenberkiek szereztek vezetést, méghozzá az ötödik percben George Monea révén. Villámgyorsan érkezett viszont a csíki egyenlítő találat, Pintér Bence talált a kapuba, 1–1-ről folytatódott a találkozó.

Kép forrása: FK Csíkszereda Facebook-oldala

Az első játékrészben nem született több gól, de tartogatott izgalmakat a folytatás. A második félidőben ismét a hazaiak szereztek vezetést Visics találatával.

Ezúttal jóval többet kellett várni a csíki egyenlítő gólra, de a 84. percben megérkezett. A vendégek tizenegyeshez jutottak, amelyet Makrai értékesített, így 2–2-vel ért véget a találkozó, Ezzel a döntetlennel Ilyés Róbert csapata lépéshátrányba került a szintén második helyért küzdő Buzăuval szemben. A Gloria holnap lép pályára a Vajdahunyadi Corvinul ellen, egy győzelemmel pedig négy pontosra növelheti a csíkiakkal szembeni előnyét.

Sellenberki SK – FK Csíkszereda 2–2 (1–1)

Sellenberk.

Gólszerzők: George Monea (5.), Stefan Visics (53.) illetve Pintér B. (7.), Makrai Gábor (84.).

Sárga lapok: A. Roșca (81.), T. Călin (84.), illetve Balogh Sz. (40.).

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?