„Megjósolta” a román és a magyar olimpiai érmeket a Gracenote

Románia 10, Magyarország 19 érmet szerezhet az idei párizsi olimpián a Gracenote adatszolgáltató és elemző cég legfrissebb, szerdán nyilvánosságra hozott jelentése szerint.

A virtuális éremtáblázat élén ezúttal is az Egyesült Államok szerepel és amennyiben az előjelzés beigazolódik, úgy az amerikaiak sorozatban nyolcadik nyári ötkarikás játékukat zárják majd az első helyen. Ezúttal 123 érmet „előlegeztek” meg nekik, amelyből 39 lehet arany.

Fotó: képernyőmentés/nielsen.com

A második helyre Kínát várják, 89 éremmel, amelyből 35 arany. A virtuális dobogó harmadik helyén a briteket jegyzik 66 éremmel (abból 13 arany), míg a házigazda franciákat a negyedik helyre sorolták (55 érem/28 arany), megelőzve a top tízben Ausztráliát, Japánt, Olaszországot, Hollandiát, Németországot és Dél-Koreát.

Magyarországot az előkelő 13. helyre rangsorolták. Az előjelzés szerint piros-fehér-zöld színekben 19-en állhatnak majd fel a dobogóra, közülük öten aranyéremmel zárják majd a seregszemlét.

Fotó: képernyőmentés/nielsen.com

A Gracenote szerint viszont Románia sem marad majd aranyérem nélkül, két olimpiai bajnoki címet „jósolnak” a kék-sárga-piros küldöttség számára, három ezüst és öt bronzérem mellett. Tíz éremmel, a virtuális összesített 25. helyén szerepelnek.

(Nyitóképünk forrása: Paris2024/Facebook)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?