Már a negyeddöntőben megismétlődik a tavalyi Bayern–PSG finálé

A címvédő Bayern München a Paris Saint-Germainnel találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így megismétlődik a tavalyi finálé párosítása.

A Nyonban rendezett pénteki sorsoláson az is kiderült, hogy a német együttes otthon kezdi a párharcot, és a visszavágóra utazik Franciaországba. A koronavírus-járvány miatt tavaly a megszokottnál később került sor a döntőre, melyen a Bayern 1–0-ra verte a PSG-t Lisszabonban.

Az angol bajnokságot toronymagasan vezető Manchester City a Borussia Dortmunddal csap össze az elődöntőbe kerülésért, míg a spanyol bajnoki címvédő Real Madrid a 2019-ben BL-győztes FC Liverpoollal játszik. Thomas Tuchel vezetőedző és Lőw Zsolt másodedző csapata, a Chelsea az FC Portóval mérkőzik meg a legjobb nyolc között.

A negyeddöntős párharcok első mérkőzéseit április 6-án és 7-én játsszák, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor.

A negyeddöntő párosítása:

  • Manchester City (angol)–Borussia Dortmund (német)
  • FC Porto (portugál)–Chelsea (angol)
  • Bayern München (címvédő, német)–Paris Saint-Germain (francia)
  • Real Madrid (spanyol)–FC Liverpool (angol)

Az elődöntő párosítása:

  • Bayern München/Paris Saint-Germain–Manchester City/Borussia Dortmund
  • Real Madrid/FC Liverpool–FC Porto/Chelsea

Az elődöntők első felvonását április 27-én és 28-án rendezik, a visszavágókat május 4-én és 5-én bonyolítják le. A döntőt május 29-én, Isztambulban rendezik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?