Liga 2: Ismét győzött az FK Csíkszereda, továbbra is hibátlan a bajnokságban

Hátrányból fordítva 4–1-re megverte a Câmpulung Mușcelt a csíkszeredai futballcsapat, a harmadik forduló végén biztosan vezetni fogja a másodosztályt.

Hat mérkőzést rendeztek szombat délelőtt a román labdarúgó Liga 2 harmadik fordulójában. Az FK Csíkszereda hazai pályán fogadta a bajnokságot egy győzelemmel és egy vereséggel kezdő Câmpulung Mușcel csapatát.

Fotó: az FK Csíkszereda Facebook-oldala

Bár a huszadik percben meglepő módon Enache góljával a vendégek szereztek vezetést, Bakos Ervin szinte rögtön a középkezdés után egyenlített. Ezt követően már irányítani kezdte a mérkőzést a hazai csapat, nem sokkal később átvette a vezetést, a félidő hosszabbításában pedig újabb gólt szerzett, 3–1-es előnyben vonulhatott szünetre.

A második játékrészben egyetlen találat esett, amit szintén a hazaiak szereztek Anderson Ceara révén. Magabiztos győzelmükkel harmadik bajnoki meccsüket is megnyerték, így hibátlan teljesítménnyel vezetik a tabellát, a vasárnapi meccs eredményétől függetlenül ez így marad a forduló végéig.

FK Csíkszereda – FC Câmpulung Mușcel 4–1 (3–1)

Gólszerzők: Bakos Ervin Raul (21.), Peter Gal-Andrezly (35.), Jozef Dolny (45+4.), Anderson Ceara (69.), illetve Alexander Enache (20.).

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?