Janics Natasa egyelőre nem kell a magyar szponzoroknak

Janics Natasának jelenleg egy szponzora sincs, de menedzsere reméli, hogy a sikeres Eb-szereplés után ez a helyzet változik.

Egy szponzorlogó sem díszelgett Douchev-Janics Natasa mezén a hétvégi portugáliai kajak-kenu Eb-n – vette észre a keddi Blikk. Versenyzőtársa, Kovács Katalin mezén eközben féltucatnyi logó volt látható.

A lap szerint a szponzorok kihátráltak a sztársportoló mögül, aki a múlt évben még azt tervezte, hogy Szerbiába igazol. Ezt megerősítette Kadler Gusztáv, Janics jelenlegi menedzsere, a Graboplast Győri VSE szakosztályvezetője is. Mint mondta, a kajakosnak valóban azért maradt üresen a meze, mert jelenleg nincs egyéni szponzora, de mivel az Eb-n jól teljesített, ez a helyzet remélhetőleg változik.

A sportoló volt menedzsere, Csonka Gábor úgy fogalmazott, Janics "az elmúlt hónapok történései miatt nincs könnyű helyzetben". Csonka úgy gondolja, ő sem tudna segíteni Janicson, "annyira megváltozott a megítélése".

A helyzetet bonyolítja, hogy a meghatározó szponzorok – köztük az MKB, a T-Mobile és a Mol – elhagyták a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget az előző olimpiai ciklus lezárulta után.

Janics Natasa a hétvégi Eb-n két arany- és két bronzérmet nyert.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?