Zongoraest és könyvbemutató is lesz Kézdivásárhelyen

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében kedden 19 órától Kovács Hunor zongoraestjén vehetnek részt az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház dísztermében. Szintén a kulturális intézményben szerdán mutatják be dr. Biró Gábor nyugalmazott ideggyógyász főorvos Töredékesen is egész című könyvét.

Kovács Hunor kiskorától játszik zongorán, azóta a zene tölti ki napjait. Jelenleg a brassói zeneakadémián tanul zongoraszakon. Zeneszeretetét és zeneértését szüleinek, leginkább édesanyjának köszönheti, aki korábban hegedült. Több helyen koncertezett már, többek között Brassóban, Sepsiszentgyörgyön és Kézdivásárhelyen. Kedvenc zongoraművészei és zeneszerzői közé Bach, Chopin és Beethoven tartozik, a műveiket nagyon szívesen játssza – olvashatjuk a programajánlóban.

A zongoraestet követő napon szintén a Vigadó Művelődési Ház szervezésében 18 órakor mutatják be dr. Biró Gábor kézdivásárhelyi nyugalmazott ideggyógyász főorvos Töredékesen is egész című könyvét. A kötetet bemutatja és a szerzővel beszélget dr. Borcsa János, az Ambrózia Kiadó vezetője, közreműködik dr. Biró Enikő és Kató Balázs.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?