Kolozsváron és Bonchidán szervezik meg a WonderPuck Utcaszínházi Fesztivált

Több mint 40 programmal várja közönségét a kolozsvári bábszínház a szeptember 9. és 12. között megszervezett WonderPuck Utcaszínházi Fesztiválon.

A Puck Bábszínház közleménye szerint bábelőadások, koncertek, workshopok, kiállítások és számos meglepetés várja az érdeklődőket a Kolozsváron és Bonchidán zajló fesztiválon, amelyen nem csak a helyi művészek produkciói, hanem öt külföldi társulat előadásai is láthatók lesznek. Mint írják, Románia, Magyarország, Németország, Törökország, Moldovai Köztársaság és Olaszország alkotói várják a színházra és jókedvre vágyókat.

Az idei fesztiválon öt helyszínen lesznek programok: Kolozsvár főterén, a Bánffy-udvarban, az Erdélyi Néprajzi Múzeumban, a Magic Puppet Deák Ferenc utcai udvarán, valamint a bonchidai Bánffy-kastélyban. Emellett, a kolozsvári egyetemisták projektjeibe is bepillanthatnak az érdeklődők: a Színház és Film Kar diákjai interaktív commedia dell’arte produkcióval, a Képzőművészeti és Formatervezési egyetem hallgatói pedig kiállítással készülnek.

Az ESUA Egyesület, a Puck Bábszínház és a Lions Alapítvány szervezésében, a kolozsvári polgármesteri hivatal, Kolozs Megye Tanácsa és a Nemzeti Kulturális Alap (AFCN) támogatásával megvalósuló fesztivál háromnyelvű programja a színház Facebook-oldalain (@teatruldepapusi.puck @kolozsvaripuckbabszinhaz @wonderpuckcluj), illetve a WonderPuck honlapján elérhető.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?