Bejelentettek néhányat a 2022-es VIBE fesztivál fellépői közül

A Bagossy Brothers Company, Azahriah, a Tankcsapda és a Sigma is ott lesz a jövő évi VIBE Fesztiválon, 2022. június 30. és július 3. között a rendezvény eredeti helyszínén, a Maros-parton, jelentették be a szervezők.

A nemzetközi lemezlovasok közül a törökországi Burak Yeter és az Egyesült Királyságból származó DJ páros, Sigma is a Maros-parton lesz. A magyar előadói palettából is minden fesztiválozó megtalálhatja a kedvenc stílusát, hiszen ott lesz a MOL Nagyszínpadon a közkedvelt Bagossy Brothers Company, az X-Faktor zsűrije és zenekara a ByeAlex és a Slepp és az örök Tankcsapda. A most bejelentettek között szerepel még a YouTuberből énekessé vált Azahriah, a Lej című slágeréről híres Dzsúdló, a szókimondó rapper Krúbi és a Százszor visszajátszott vagy a Földrevaló című slágereket kiadó alternatív rockzenekar, a Konyha. A fellépők listája további új nevekkel gazdagodik majd, jelezték a szervezők.

Listát küldtek a Mikulásnak

„Két év kiesés után már nagyon várjuk, hogy újra a Maros-parton tudjunk fesztivált szervezni. A bejelentést megelőzően kíváncsiak voltunk, hogy kit látnának szívesen a fesztivál színpadain a fesztiválozók, ezért kívánságlistát küldhettek a VIBE Mikulásnak. Közel ezer kitöltő kívánsága közül párat sikerült is már bejelenteni az első nevek között. Ez látszik a sok pozitív visszajelzésből is, amit a bejelentés utáni percekben kaptunk” – mondta Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató. A szervezők az idei line-uppal az erdélyi magyar fesztiválozók igényeinek szeretnének eleget tenni.

Fesztivált a fa alá

A VIBE jegyeket akciós áron karácsonyi csomagban lehet megvásárolni, sőt fesztiválos bögrét vagy VIP jegyet is lehet a Christmas Boxxal kérni, amely tartalmazza a fesztiválbelépőt, egy stickercsomagot és hűtőmágnest is. Rendelni a www.vibefestival.ro oldalon lehet december 20-ig. 

Ilyen volt a City Edition 

Az idei évben a Maros-parti fesztivált nem tudták megszervezni a hagyományos keretek között, így egy városi, ingyenes különkiadáson vehettek részt a fesztiválozók. A VIBE: The City Edition aftermovieját itt lehet megtekinteni.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?