A VIBE Fesztivál szervezői bemutatták az idei programot, jön a VIBE The City Edition

Aki azt hitte, hogy 2021-ben buli nélkül marad Marosvásárhely, tévedett: a VIBE szervezői egy új rendezvényt jelentettek be. A VIBE: The City Edition-t szeptember 2–5. között szervezik a marosvásárhelyi várban. A belépés ingyenes lesz, de regisztrációhoz kötött, és az érvényben lévő járványügyi szabályozásokat betartva lehet majd rajta részt venni.

A MOL Színpadon fellép ByeAlex és a Slepp, az Intim Torna Illegál, a Dzsúdló, a Konyha, a 4S Street és az Epic Music Battle idei nyertesei. A szervezők ezen kívül óriáskivetítős meccsnézést is ígérnek: Magyarország–Anglia vb-selejtezőt közvetítenek szeptember 2-án este. A MOL Teraszon pedig a chill-zone-ból izgalmas előadásokat lehet követni, ennek programját a következő hetekben teszik közzé. 

„Ha nem is a megszokott fesztivált, de egy szerethető, családias hangulatú koncert- és előadássorozatot akarunk idén szervezni. Szeptemberben másfél év után láthatunk újra néhány közönségkedvencet a VIBE színpadán, ezúttal a hagyományos helyszín helyett a várban. Szeretettel várjuk azt is, aki bulizni szeretne, de azt is, aki csak kisétálna a várba szétnézni és kávézni egyet a MOL Teraszon. Ugyanakkor fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy ez nem a negyedik VIBE, hanem a VIBE: The City Edition. A következő VIBE-ra 2022 júliusában kerül sor” - részletezte Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ennek pontos részleteit augusztus elején közlik a szervezők.

További információk a VIBE Fesztivál Facebook-oldalán.

Kimaradt?