Az 1848-as szabadságharcról szól a marosvásárhelyi színház új gyerekelőadása

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata két alkalommal is játssza március 14-én, vasárnap gyerekelőadás-sorozata legújabb kiadását, a Tavaszi csodaházikót, amelynek témája az 1848-as szabadságharc.

A színház közleménye szerint a Tavaszi csodaházikó kortárs költők, írók verseivel, dalaival emlékezik a szabadságharcra és hőseire március 14-én, vasárnap 11 és 13 órától a színház kistermében.

Szereplők: Benő Kinga, Csíki Szabolcs, Kilyén László, Henn János, Kádár L. Gellért, Korpos András, Sebestyén Aba, Tollas Gábor, Varga Balázs. Projektvezető: Benő Kinga. Ügyelő: Rigmányi Lehel.

A gyerekműsort élőben, nagykorú kíséretében tekintheti meg a gyerekközönség. Egy kétszemélyes (1 gyerek + 1 felnőtt) jegy ára 19 lej; a szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek. A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. A színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt, azt kizárólag magyar nyelven lehet majd követni.

Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 12 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online.

(Címlapfotó: Bereczki Sándor)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?