A magyar dal napja az Erdélyi Magyar Televízióban

Különkiadású műsorokkal ünnepli a magyar dal napját az Erdélyi Magyar Televízió: már pénteken a Mozaik című műsorban hangolódnak az eseményre.

A 18 óra 20 perckor kezdődő műsor vendégei kedvelt erdélyi előadóművészek, Koszorus Krisztina Koszika és Szabó Előd. A zenészeket Zsigmond-Magyari Izabella műsorvezető kérdezi többek között arról, mit jelent számukra a magyar dal, és mi különbözteti meg a magyar dalt a más népek, nemzetek dalaitól.

???? A magyar dal napja az Erdély TV-ben

???? A magyar dal napján a VigadoArt Felemel című koncertszínházi produkciójával jelentkezik az Erdélyi Magyar Televízió, a Vigadó Művelődési Ház, valamint Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának közreműködésével. ???? A vasárnap 21 óra 30 perckor kezdődő felvétel egyéni feldolgozásban és hangszerelésben, népszerű előadókkal és zenészekkel készült 25 magyar dalt mutat be. ???? Ünnepelje az Erdély TV-vel a magyar dal napját! #etv #erdélytv #erdélyimagyartelevízió

Közzétette: Erdélyi Magyar Televízió – 2022. szeptember 7., szerda

A magyar dal napján rendkívül megható és értékes beszélgetést követhet a tévénéző: Erich Bergel világhírű karmesterről özvegye, Bergel Ibolya mesél Csíky Boldizsár zeneszerzőnek. A felvétel Marosvásárhelyen, az erdélyi származású karmester és tanár emlékének szentelt nemzetközi karmesterverseny apropóján készült, és vasárnap 16 óra 30 perckor vetíti az Erdély TV.

Szeptember 11-én a VigadoArt Felemel című koncertszínházi produkciójával jelentkezik az Erdélyi Magyar Televízió, a Vigadó Művelődési Ház, valamint Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának közreműködésével. A 21 óra 30 perckor kezdődő felvétel egyéni feldolgozásban és hangszerelésben, népszerű előadókkal és zenészekkel készült 25 magyar dalt mutat be.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?