„A hét meg a nyolcát!” – Elérhető a Kolozsvári Magyar Napok teljes programja

Összeállt a 15. Kolozsvári Magyar Napok programja. Augusztus 18–25 között a város számos pontján zajlanak majd a változatosabbnál változatosabb események, a kínálatban pedig biztosan mindenki talál majd kedvére valót. 

A hét meg a nyolcát! mottóval szervezik meg a 15. Kolozsvári Magyar Napokat augusztus 18–25. között. A város számos helyszínén zajlanak majd a programok: lesznek koncertek, kiállítások, könyvbemutatók, tánckavalkád és számos egyéb izgalmas rendezvény, amelyek között minden korosztály talál kedvére valót.

Forrás: Kolozsvári Magyra Napok Facebook-oldala

Augusztus 18-án, hétfőn 19 órától kerül sor a 15. Kolozsvári Magyar Napok ünnepélyes megnyitójára a Kolozsvári Magyar Opera nagytermében. Innentől pedig nincs megállás, egészen vasárnapig a nap minden órájában zajlanak majd a programok: filmvetítések, előadások, kocsmakvíz, és persze az elmaradhatatlan, hajnalig tartó bulik. A kulturális események sorát sporttevékenységek, ismeretterjesztő előadások, zenei ínyencségek, nameg a felhőtlen szórakozás egészíti ki. Az eseménnyel párhuzamosan zajlik majd a város két másik nagy rendezvénye, az Egyházzenei Biennálé és a 26. Szent István-napi Néptánctalálkozó is, amelyeknek programjai jól illeszkednek a bele az ünnepi „mindennapokba”.

A 15. Kolozsvári Magyar Napok teljes programja elérhető az esemény honlapján.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?