Legyél Te is Hangzó Csoda!

Arany János versmondós selfie-videókkal hívják fel a figyelmet az idei Hangzó Csodára a szervezők. Az esemény Facebook-oldalára tölthet fel vagy küldhet üzenetben bárki videót, amint épp néhány sor Aranyt mond. A Hangzó Csodások szerint ugyanis kizárt, hogy ne tudjon mindenki legalább néhány sort Arany János verseiből. Közleményükben mindenkit arra biztatnak, hogy tegye próbára magát viccesen vagy komolyan, mert verset mondani jó!

A Hangzó Csoda - közösségi versmondás idén is a Kolozsvári Ünnepi Könyvhét zárómozzanata. Vasárnap, május 14-én, délután 5 órára várják a Fogoly utcába mindazokat, akik már tudják, hogy csodák márpedig vannak, és azokat is, akik még nem hisznek benne, de szeretnék megtapasztalni a Hangzó Csodát.A közös versmondáshoz nem kell megtanulni a verseket, mindenki megkapja a szöveget. A ceremóniamester idén is Molnár Levente színművész. A Hangzó Csoda húsz-huszonöt percig tart, négy-öt verset mondanak el.

A kolozsvári közösségi versmondás 2011-ben indult útjára. Dsida Jenő, Kányádi Sándor, Weöres Sándor, László Noémi, Demény Péter és Szilágyi Domokos verseit mondták közösen a résztvevők. Idén Arany János versei mellett döntött a három szervező, Balázs Attila lelkész, Molnár Levente színész és Szilágyi Szabolcs rádiós.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?