Túladagolta lányait gyógyszerekkel, mert azt hitte róluk, hogy vírusfertőzöttek

Az Amerikai Egyesült Államokban, Arizonában egy nő meggyilkolta két lányát, mert azt hitte róluk, hogy koronavírus-fertőzöttek: a rendőrség közlése szerint a nő gyógyszer-túladagolásra kényszerítette gyermekeit.

A rendőrség közölte az üggyel kapcsolatban, hogy letartóztattak egy nőt Phoenix városában, mivel a két lányát gyógyszer-túladagolásra kényszerítette, mert azt hitte róluk, hogy Covid-betegek – írta a Fox10. A kislányok apja hívta a 911-et, és közölte, hogy a gyermekei meghaltak.

A helyi rendőrség közlése szerint az anya állítólag azt mondta, hogy azt hitte, a lányai koronavírus-fertőzésben szenvednek, ezért elszigetelte őket a hálószobájukban, és gyógyszerekkel gyógyította őket, hogy segítsen nekik aludni.

A rendőrök a házban megtalálták az anyát, akin számos saját magának okozott szúrt sebet találtak. A nyomozás során nyugtatókra és fájdalomcsillapítókra bukkantak a házban és az áldozatok ágyánál. A 35 éves Retta Cruse-t letartóztatták a két kislánya, a 9 éves Aleyah és a 4 éves Royal McIntyre meggyilkolása miatt, és kétrendbeli, elsőfokú gyilkossággal vádolják.

Később a kórházban a vádlott beismerte, hogy részt vett a lányok életének kioltásában, és hogy magával is végezni akart.

(A nyitókép illusztráció | Fotó: Pixabay)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?