Lengyel diszkont üzletlánc érkezik Romániába

A HalfPrice még egy éves sincs, de már négy külföldi piacon jelen van.

Újabb divatipari üzletlánc telepszik meg Romániában. A HalfPrice főleg ruhák és cipők árusításával foglalkozik, de a kínálatában szerepelnek lakberendezési termékek és játékok is, üzletpolitikájának meghatározó eleme pedig az alacsony ár. Ez utóbbit sugallja a neve is, ami magyarul félárat jelent.Jövőre nyílik az első romániai HalfPrice/Fotó: Facebook/Stefainwestorow

Piaci információk szerint az első HalfPrice boltok 2022-ben  nyílnak meg Romániában. A diszkont üzletlánc tulajdonosa a lengyel CCC, mely a Deichmann után második legnagyobb cipőkereskedő Romániában. A CCC 2012-ben jelent meg a hazai piacon, jelenleg 80 bolt működik az országban ezzel a márkanévvel.

A HalfPrice a legfiatalabb üzletlánc az európai divatiparban. Az első HalfPrice boltok idén nyíltak meg Lengyelországban, s azonnal elkezdődött a külföldi terjeszkedés is. „Mindössze 8 hónap alatt 40 üzletet nyitottunk, négy külföldi piacon jelentünk meg, s elkezdjük az online forgalmazást is. A kliensektől kapott pozitív visszajelzések bátorítanak, hogy folytassuk a megkezdett munkát, nem fogjuk csökkenteni az iramot” – nyilatkozta Adam Holewa, a HalfPrice vezérigazgatója.

Külföldön Magyarországon és Ausztriában nyíltak az első HalfPrice boltok, augusztusban, októberben Csehország, novemberben pedig Horvátország következett. A cég nem nyújtott tájékoztatást arról, hol lesz az első romániai üzletük, de nagyon valószínű, hogy Bukarestben.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?