Nagyot kaszálnak a júliusi nyugtalottó-sorsolás nyertesei

A korábbi hónapokhoz képest hatalmas összeggel, fejenként 250 ezer lejjel jutalmazza a pénzügyminisztérium a júliusi nyugtalottó-sorsolás nyerteseit.

A július 19-i húzáson a júniusi kasszabonok vehettek részt. Azokért a nyugtákért járt pénzjutalom, amelyeken a június elsejei dátum és az 509 lejes összeg szerepelt. A minisztérium honlapján közölt adatok szerint a határidő lejártáig mindössze négyen jelentkeztek a nyereményért, ezért az 1 millió lejes nyereményalapot négyük között osztják szét. A nyugták hitelesítése még zajlik.

Mint ismert, a legelső, áprilisi nyugtalottó-sorsolás után több ezren jelentkeztek a jutalomért, ezért a nyeremény összege szinte csak aprópénz, 54,9 lej volt. A kormány kezdeményezésére júniustól változtattak a szerencsejáték szabályain: ha a nyertesek száma meghaladja a százat, újabb sorsolást tartanak „telitalálatos” bonok regisztrációs száma alapján, amely eldönti, ki a száz személy, aki fejenként 10 ezer lejt kap.

A következő nyugtalottó-sorsolást egyébként szeptember 20-án, következő vasárnap tartják. Ezen az augusztusi kasszabonok vehetnek részt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?