Több mint ötszázan igénylik a második nyugtalottó-sorsolás nyereményét

Összesen 508-an jelezték, hogy igényt tartanak a második nyugtalottó-sorsolás nyereményére - tájékoztat a Mediafax a pénzügyminisztérium adataira hivatkozva.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a második nyugtalottó-sorsolást június 28-án tartották, és a május 23-i keltezésű, 135 lejes összegű nyugtát sorsolták ki. A nyertes nyugtákat július 28-ig kellett lejelenteni az adóhatóság területi kirendeltségeinél.

A megváltozott szabályok szerint ha száz vagy annál kevesebb nyertes nyugta van, akkor az 1 millió lejes alapot egyenlően szétosztják a szerencsés vásárlók között. Ha több mint száz nyertes nyugtát regisztráltak, egy utólag meghirdetett időpontban újabb sorsolást tartanak. Ekkor a kiosztott regisztrációs számok közül kihúzzák azt a százat, amelyek a nyertes kasszabonok azonosítói. E nyugták tulajdonosainak nyereménye fejenként 10 ezer lej.

Mivel a második sorsolás nyertes nyugtáinak száma meghaladja a százat, újabb sorsolást tartanak, melynek időpontját egyelőre nem tudni, ezt a pénzügyminisztérium honlapján közlik majd. 

Kapcsolódók

Kimaradt?