Vasárnap este újabb nyugtalottó-sorsolást tartanak

Vasárnap este nyolckor tartják a köztelevízió egyik stúdiójában a nyugtalottó következő sorsolását. Ezen a júniusi dátumú kasszabonok vehetnek részt.

Akárcsak az eddigi két sorsoláson, vasárnap este is egy dátumot és egy 1 és 999 lej közötti összeget húznak ki. Azzal a nyugtával lehet nyerni, amelyen a kisorsolt dátum és összeg szerepel.

Ha száz vagy annál kevesebb nyereményigénylés van, akkor az 1 millió lejes alapot egyenlően szétosztják a szerencsés vásárlók között. Ha több mint száz nyertes nyugtát regisztráltak, egy utólag meghirdetett időpontban újabb sorsolást tartanak. Ekkor a kiosztott regisztrációs számok közül kihúzzák azt a százat, amelyek a nyertes kasszabonok azonosítói. E nyugták tulajdonosainak nyereménye fejenként 10 ezer lej.

A legutóbbi sorsolást június 28-án tartották, és a május 23-i keltezésű, 135 lejes összegű bonok esélyesek a pénzjutalomra. Mivel a nyereményigénylések száma meghaladta a százat, hamarosan újabb sorsolást tartanak. Ekkor derül ki, hogy melyik az a száz május 23-i nyugta, ami 10 ezer lejt ér a tulajdonosának.

Kapcsolódók

Kimaradt?