Ezek a második nyugtalottó-sorsolás nyertes számai

Van otthon május 23-i keltezésű, 135 lejes összegű nyugtája? Akkor nyert legkevesebb 10 ezer lejt nyert, ha az országban száznál kevesebb önhöz hasonló szerencsés nyugtatulajdonos van. Ha több, akkor lesz még egy sorhúzás.

Kisorsolták vasárnap délután a nyugtalottó második sorsolásának nyertes számait. E szerint azokért a kasszabonokért fizethet a pénzügyminisztérium legkevesebb 10 ezer lejt, amelyeken a május 23-i dátum, illetve (lekerekítve) 135 lejes összeg szerepel. 

Ha van ilyen kasszabonja, 30 napon belül jelentkeznie kell az adóhatóság területi kirendeltségeinél, ahol kap egy egyedi regisztrációs számot, és hazaviheti a nyugta hiteles másolatát. A 30 nap elteltével – a nyugták hitelességének ellenőrzése után – a nyereményre esélyes regisztrációs számok listáját a pénzügyminisztérium és az adóhatóság honlapjára töltik fel.

Ha száz vagy annál kevesebb nyertes nyugta van, akkor az 1 millió lejes alapot egyenlően szétosztják a szerencsés vásárlók között. Ha több mint száz nyertes nyugtát regisztráltak, egy utólag meghirdetett időpontban újabb sorsolást tartanak. Ekkor a kiosztott regisztrációs számok közül kihúzzák azt a százat, amelyek a nyertes kasszabonok azonosítói. E nyugták tulajdonosainak nyereménye fejenként 10 ezer lej.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?