Huszonhét potenciális nyertese már van a legutóbbi nyugtalottó-sorsolásnak

Az országban jelen lévő bankkártya-kibocsátó cégek adatai szerint június elsején összesen 27 vásárlás történt 509 lej értékben. Ez azt jelenti, hogy a legutóbbi nyugtalottó-sorsolásnak 27 potenciális nyertese van.

Huszonhét potenciális nyertese eddig már biztos van a nyugtalottó legutóbbi – harmadik – sorsolásának – számoltak be a hírtelevíziók. Mint ismert, a vasárnap esti sorshúzás szerint a június elsejei keltezésű és 509 lejes összegű kasszabonok legkevesebb 10 ezer lejt érnek.

A bankkártya-kibocsátó cégek (Master Card, Visa stb.) adatai szerint június elsején összesen 27-szer vásároltak kártyával 509 lej értékben szerte az országban. Ha ezek a vásárlók mind megőrizték a pénztári nyugtát, akkor nyertek. Számuk nyilván kiegészülhet azokkal, akik június elsején készpénzben fizettek ki 509 lejt.

Mint ismert, a nyereményalap 1 millió lej. Ha a nyereményigénylések száma száz vagy ennél kisebb, ezt az összeget egyenlően elosztják a nyertes nyugták tulajdonosai között. Ha ez a szám száznál nagyobb, akkor a későbbiekben kisorsolják annak a száz nyugtának a regisztrációs számát, amelyek jutalma egyenként 10 ezer lej.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?