Tóth Andi az éneklést divattervezéssel helyettesíti: saját ruhakollekciót dobott piacra a nagyváradi származású énekesnő

Tóth Andi a napokban jelentette be, hogy saját ruhamárkát indít, amit Backoff névre keresztelt, írja a 24.hu portál. Korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében több feltételezésre is reagált, például arra, hogy nem ebből tervez hirtelen meggazdagodni az éneklés helyett, és nem hirtelen ötlettől vezérelve alapított márkát, hanem azért, mert már a magyarországi költözése előtt is divattervezőnek készült.

„Nem azért kezdtem ebbe bele, hogy meggazdagodjak... Mert nem az ölembe fog hullani az a rengeteg anyag ingyen, nem én fogom megvarrni, rányomtatni a mintákat vagy a feliratokat, és nem is én fogom kihordani házhoz kisbusszal” – magyarázta a Sztárban Sztár zsűritagja.

Fotó: Tóth Andi Facebook-oldala

Mint mondta, azért kezdett bele, mert most van rá ideje, energiája, és pénze. És úgy gondolja, hogy van stílusa, illetve szeret összerakni szetteket, szeretek szórakozni ezzel.

„Aki engem követ, azt látom, az is szereti a stílusomat, megkérdezi, mit honnan vettem, kikéri a véleményemet. Nem kell minden mozdulatomban a rosszat meg a negatívat látni. Ha a pénz motiválna, akkor nem hagytam volna abba az éneklést” – zárta le a témát.

Az énekesnő márkáját illetően nemrég Herczeg Zoltán is elmondta a véleményét. A divattervező szerint a több százezres követőtábor korántsem garancia a sikerre, úgy véli, Tóth Andinak akár tíz évébe is telhet, amíg felépíti a brandjét.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?