Felakasztva találtak rá az ismert divattervezőre

Felakasztva találtak rá Stephan Pelgerre egy bukaresti lakásban. Az ismert divattervező idén lett volna 43 éves. Halála ügyében nyomozás indult.

Fotó: Stephan Pelger Facebook-oldala

A News.ro beszámolója alapján Pelger utolsó Facebook-bejegyzése 2019-ben elhunyt apjának hiányáról szólt, ugyanakkor az is ismeretes, hogy az utóbbi években depresszióval és krónikus álmatlansággal küszködött. Egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy nagyon megviselte, amikor 2018-ban Cannes-ban kirabolták.

Pelger Brassóban született, ahol egy éves korában a Fekete templomban szolgált szász evangélikus püspök és annak felesége fogadta örökbe. Bevallása szerint mindenben támogatták őt, őt pedig egészen fiatal kora óta foglalkoztatta a divat. Itthon a Művészeti Népiskolában tanult, majd a bécsi divatintézetben képezte tovább magát. Pályafutása során több hazai hírességnek tervezett öltözéket, de együttműködött az Escada és a Hugo Boss divatházakkal is, továbbá részt vett a berlini divathéten is. 2011-ben Münchenben nyitott üzletet. A legsikeresebb romániai divattervezők között tartották őt számon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kimaradt?