Felmérés: a magyar nők többsége szereti a szabadtéri szexet

A magyar nők átlagosan két-három publikus helyen bonyolódnak szexuális kapcsolatba életük során, 85 százalékuknak a szabadtéri szex izgalmasabb a hálószobainál – derül ki a Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság megbízásából készített felmérésből.

A kutatás weborvos.hu által idézett eredményei szerint 57 százalékuk autóban is szeretkezett, 45 százalékuk az erdő-mezőt-rétet is szexelt már, sőt 5 százalékuk a WC-ben is átélt már intim pillanatokat. Az is kiderült, hogy a hálószobán kívüli szexuális életet főként a diplomás nők értékelik.

A válaszadók több mint fele nyitott a nyilvános, akár extrém helyszínekre is. Minden negyedik vízparton, tengerben és sátorban is szeretkezett élete során. A lépcsőház is kedvelt helyszín: minden tizedik magyar nő kipróbálta már. Tíz százalék körüli azoknak az aránya, aki öltözőben vagy próbafülkében, az erkélyen vagy a nyílt utcán szexelt.

Ttömegközlekedési eszközt, nyilvános WC-t, liftet és mozitermet már csak a nők nagyjából 5 százaléka vállalt (vagy vallott) be. A publikus helyek varázsát egyértelműen a tiltott jelző adja, a válaszadók közel háromnegyede szerint ettől izgalmasabb lesz az aktus, de csak alig több mint 50 százalékuk szerint lesz önmagában jobb is.

Igazán pozitívan a diplomások és a 40-49 éves korosztály nyilatkozott: kétharmaduk szerint jobbá tette a szeretkezést a tiltott helyszín, és őket kevésbé zavarta az orgazmus elérésében, mint a fiatalabb korosztályt, akiknél háromból két válaszadó csak nagyon ritkán vagy egyáltalán nem jut el a csúcsig.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?