A magyar nők szerint az internet fontos a szexuális életben

Meglepő eredményeket hozott a magyar nők szexuális életével kapcsolatos legfrissebb felmérés. Eredményeit a brandtrend.hu idézte.

A WMN online magazine „Nagy Test-teszt” című kutatásban résztvevő több mint 4100, döntően 26 és 45 év közötti nőnek arra kellett válaszolnia, hogy szépnek látja-e magát, érte-e már online zaklatás a kinézete miatt, néz-e pornót és készít-e partneréről szexi fotót az ágyban?

Kiderült, hogy a felmérésben résztvevő nők 90 százaléka a mobilját is használta már a szexuális életében. Fotót, videót készített intim helyzetben, pornót nézett vagy szextingelt, azaz fokozottan erotikus tartalmú üzenetet, képet küldött partnerének. A kutatás eredményei alapján jó hír, hogy a nethasználó magyar nők 80 százalékát még soha nem érte durva kritika a kinézete miatt a közösségi portálokon.

A „Nagy Test-teszt"  digitális magánéletre vonatkozó adatai szerint a nők otthonosan mozognak az online térben és jól kezelik a technikai lehetőségeket, mi több, az a mindennapjaik szerves részévé vált.

Kapcsolódók

Kimaradt?