Új iskolai sportterem épül a Bihar megyei Monospetriben és Magyarcsékén

Monospetriben és Magyarcsékén épülhet új iskolai sportterem, a közel 3 millió lejes finanszírozást a napokban hagyta jóvá a Fejlesztési, Közigazgatási és Közmberuházásokért felelős Minisztérium – nyilatkozta Cseke Attila RMDSZ-es miniszter.

A Bihar megyei RMDSZ közleményben tudatta, a sporttermek az iskolai testnevelési órákra, valamint a civilek sportolására, ünnepségek vagy egyéb kulturális események lebonyolítására is alkalmasak lesznek. Területük 9x18 mméter, négy öltözővel, zuhanyzókkal és mellékhelyiségekkel, tanári öltözővel, orvosi szobával és sportszer raktárral lesznek ellátva.

Fotók: Bihar megyei RMDSZ

A sportlétesítmény 415 négyzetméteres alapterületét a Vedresábrányi Polgármesteri Hivatal javaslatára a Monospetri Általános Iskola szomszédságában jelölték ki. Barcui Barna polgármester elmondása szerint „a monospetri iskola egy régi problémáját sikerül megoldani a sportterem megépítésével, ugyanis eddig az osztálytermekben tartották a tanárok a testnevelés órákat, ez azonban hamarosan, a sportterem megépítésével meg fog változni, és az osztálytermek helyett egy modern és jól felszerelt sportteremben lesznek majd megtartva az órák”.

 

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?