Tőkés Lehel az EMSZ Hargita megyei tanácselnökjelöltje

Zakariás Zoltán, az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) országos elnöke szerdán a csíkszeredai Szabadság téren tartott sajtótájékoztatón mutatta be az EMSZ Hargita megyei tanácselnökjelöltjét, Tőkés Lehelt, aki egyébként a párt megyei elnöke is.

Az EMSZ Hargita megyei tanácsosi listáján szereplő jelöltek társaságában Zakariás Zoltán röviden bemutatta és méltatta megyei tanácselnökjelöltjük eddigi tevékenységét, kiemelve megyei önkormányzati képviselői munkásságát és negyedszázados közösségszervezési tevékenységét. Megtudtuk, hogy végleges megyei tanácsosi listája még nincs a pártnak, de amint elkészül, azt is nyilvánosságra hozzák.

A szerző felvétele

Tőkés Lehel kiemelte, számára rendkívül fontos a család, jelölésével kapcsolatban is először feleségével és négy lányával egyeztetett, arra az elhatározásra jutva, hogy a kampány nehéz időszakában is mellette állnak. Az EMSZ Hargita megyei tanácselnök-jelöltje kijelentette, hogy azért kíván dolgozni, hogy a felnövekvő generáció itthon maradhasson, és ne kelljen kényszerből külföldre vándorolniuk munkavállalás miatt. „Élhetőbb Hargita megyét akarunk, ezért a jelszónk: Hargita megye az első” – közölte Tőkés, megjegyezve, hogy nem kívánnak a múltban áskálódni, hanem jövőt akarnak építeni a fiatalok szülőföldön való maradása érdekében.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?