Antal Árpád kihívója: az EMSZ Kolcza Istvánt indítja sepsiszentgyörgyi polgármesterjelöltnek

Két mandátumot töltött el helyi tanácsosként Kolcza István, aki úgy érzi, van elég tapasztalata a közigazgatásban. Az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) sepsiszentgyörgyi polgármesterjelöltje elmondása szerint azért szállt versenybe, hogy lehetőséget teremtsen a város polgárainak a választásra, hogy azok számára is legyen alternatíva, akik nem akarnak az RMDSZ jelöltjeire szavazni.

„A június 9-ei választásokon az otthon maradás nem megoldás, bele kell szólni a város életébe, annak alakítójává kell válni”, fogalmazta meg Kolcza István. Az Erdélyi Magyar Szövetség sepsiszentgyörgyi polgármesterjelöltje elmondta: megválasztása esetén a városban zajló munkálatok minőségére és a kivitelezési idő rövidítésére kíván nagy figyelmet fordítani. Emellett egy olyan sportbázis létrehozását szorgalmazza, ahol a sportegyesületek és magánoktatók tevékenységét egy helyre lehetne tömöríteni.

Kolcza István, Kádár Imola, Csere Gyöngyvér és Imre László | A szerző felvétele

Kolcza István a lakónegyedi bérelt parkolóhelyek rendszerének újragondolását helyezte kilátásba olyan módon, hogy a parkolóhelyek bérlését délután 4 és reggel 8 óra közé korlátozná, hogy a napközben szabadon maradó helyekre való beállást ne akadályozzák a bilincsekkel. Az EMSZ polgármesterjelöltje emellett egy olyan piac kialakítását is szeretné, ahol a térség kistermelői értékesíthetik termékeiket, illetve szakképzési és lakhatási programokat indítana a fiatalok itthon tartása és boldogulása érdekében.

A Maszol érdeklődésére Kolcza István elmondta, ő vezeti az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) sepsiszentgyörgyi tanácstagjelölt listáját, amelyen raja van Kádár Imola az EMSZ sepsiszentgyörgyi szervezetének elnöke, aki jelenleg is önkormányzati képviselő. Emellett bemutatták Csere Gyöngyvér pedagógust és Imre László foci és atlétika edzőt. Kolcza István szerint az EMSZ teljes önkormányzati képviselőjelölti listát indít Sepsiszentgyörgyön, a jelöltjeik számos szakmát képviselnek, amely hasznos lehet a város vezetésében.

Kapcsolódók

Kimaradt?