banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Gázrobbanásban sérült meg súlyosan egy 67 éves udvarfalvi férfi

Súlyos égési sérüléseket szerzett egy Maros megyei, udvarfalvi 67 éves férfi, miután megpróbált begyújtani a gázkályhába, de robbanás történt.  

A férfinek elsősorban a fején és a karján keletkeztek súlyos égési sérülések, és azonnal a marosvásárhelyi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Súlyosan megsérült a férfi | Fotó: Agerpres„Ma reggel érkezett hozzánk a segélyhívás, hogy Udvarfalván robbanás történt egy lakóházban, amelynek következtében tűz ütött ki. Két tűzoltóautóval és egy műszaki mentővel siettünk a helyszínre. Amikor odaértünk, már lángokban állt a ház tetőzete, és találtunk egy áldozatot, egy 67 éves férfit, aki első- és másodfokú égési sérüléseket szerzett a fején, az arcán és a felső végtagjain. Amikor megtaláltuk, eszméleténél volt. Értesítettük a mentőket is, és kértük, hogy egy orvos is kísérje el őket, mivel megítélésünk szerint az áldozat életveszélyes állapotban volt” – közölte a sajtóval Gagyi Mihály a tűzoltóság részéről.

Hozzátette: a tűzoltók lekapcsolták az áramot, hogy a gázellátás is leálljon, ezt követően fogtak neki az oltásnak. A lakás majdnem teljes belső tere lángra kapott. A tűz keletkezésének okát még vizsgálják, a gázszolgáltatóval is felveszik a kapcsolatot, hogy kiderüljön, megfelelően működött-e a rendszer.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?