Feljelentés: szexuális ajánlatot tett egy kiskorú diáklánynak Alexandru Cumpănaşu

Feljelentette csütörtökön rendőrségen egy bukaresti nő Alexandru Cumpănaşut, az Országos Koalíció Románia Modernizálásért (CNMR) magyarellenességéről is ismert elnökét, mert állítása szerint a férfi szexuális ajánlatot tett a kiskorú lányának.

Sajtóbeszámolók szerint a lány három éve, 17 éves korában akkor ismerte meg Cumpănașut, amikor a CNMR egy projektet bonyolított le az iskolájában. Az akkor tizenegyedikes diák WhatsApp-üzenetben kapta a szexuális ajánlatot. A lány zavarában azt válaszolta, hogy nem a férfiakat szereti, ám Cumpănașu újabb ajánlatot tett neki: bújjon össze a feleségével, Simonával, akit a diák egyébként szintén ismert. A férfi azt is kérte tőle, hogy nézhessen végig a két nő közti ágyjelenetet.

A lány képernyőmentéseket készített az üzenetváltásokról, amelyekből az Antena3 részleteket is közölt. A hírtelevízió megszólaltatta Cumpănașut, aki ellentmondásosan nyilatkozott a vádakról. Előbb azt állította, hogy nem emlékszik erre az üzenetváltásra, majd kijelentette: nem tudta, hogy a lány kiskorú.

A CNMR elnökére egyébként rájár a rúd, mert időközben az ügyészség in rem, azaz a bűncselekmény elkövetésére irányuló gyanú megalapozottságát vizsgáló eljárás indított a TikTokon kommunikált üzenetei miatt. Mint írtuk, Cumpănașut többek között arra biztatja a fiatalokat a közösségi oldalon, hogy ne engedelmeskedjenek a tanáraiknak, és a diákok ellenségeként állítja be a pedagógusokat.

(Címlapfotó forrása: Antena3)

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?