A crevediai töltőállomás tulajdonosai megígérték, hogy újjáépítik a robbanások által érintett házakat – A lakókkal hétfőn tárgyalnak

A crevediai töltőállomás tulajdonosai ígéretet tettek arra, hogy újjáépítik a múlt heti pusztító robbanások által érintett házakat. A lakók, akik a múlt szombati tragédiát követően elvesztették otthonaikat, a tulajdonosok képviselőivel hétfőn fognak találkozni.

Egy nemrég közzétett dokumentumból, amelyet a két ügyintéző, Ionuț Doldurea és Cosmin Stînga írt alá, kiderül, hogy a FLAGAS vállalat felajánlja, hogy minden kárt megtérít, sőt, a teljesen vagy részben megsemmisült házakat újjáépíti.

Élelmiszersegély a robbanás károsultjainak | Fotó: Crevediai polgármesteri hivatal Facebook oldalaa

Az érintett helyiek és a vállalat két képviselője között hétfőn délben találkozóra kerül sor a crevediai városházán, a polgármesteri hivatal az erre vonatkozó dokumentumot közzé tette a közösségi médiában.

Raed Arafat, a belügyminisztérium katasztrófavédelmi főigazgatóságának (DSU) vezetője korábban arról beszélt, hogy a crevediai töltőállomáson történt robbanások következtében a központosított adatok szerint 10 ház megsemmisült, 75 másik pedig megrongálódott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?