Újabb halálos áldozata van a crevediai robbanásnak

Még egy, a szombati crevediai robbanásban megsérült áldozat életét veszítette, így a halálos áldozatok száma háromra emelkedett – közölték a G4Media portállal az esethez közel álló források.

A beszámoló szerint a civil sérültet a bukaresti Floreasca kórházban ápolták, a teste 90 százalékán égési sérüléseket szenvedett, annyira súlyos volt az állapota, hogy nem tudták külföldre szállítani. A hírt időközben az egészségügyi minisztérium is megerősítette. 

Fotó: képernyőmentés

A szaktárca közölte, az orvosok erőfeszítései dacára nem sikerült megmenteni a beteget, akinek nagyon kicsik voltak a túlélési esélyei. A minisztérium ugyanakkor együttérzéséről biztosította a gyászoló családot.

Amint arról beszámoltunk, szombaton robbanás történt egy LPG-töltőállomásnál, Crevedián. Az elsőt, egy sokkal erősebb robbanás követte, amikor már több tűzoltó és csendőr volt a helyszínen, 56 személy megsérült.

Egy sérült nő férje a felesége állapotát látva szívrohamot kapott és azonnal meghalt, az asszony másnap a kórházban halt bele a sérüléseibe.

A tragédia során nyolc ház is a tűz martalékává vált. A LPG-kútnak nem volt működési engedélye, többszöri pénzbírság után 2020-ban jelentették a bezárását. Az ügyben négy bűnvádi eljárás indult.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?