Sötét felhők gyülekeznek Harry herceg és Meghan Markle esküvője fölött

Harry herceg és Meghan Markle lagzija május 19-én lesz, ám most úgy tűnik, valami beárnyékolja majd a nagy napot. A szerelmesek mindent tökéletesen megszerveztek, de sajnos van egy dolog, amire nincs ráhatásuk, ez pedig az időjárás - írja a Joy.

A májusban Angliában általában jó idő van, ám az előrejelzések szerint úgy fest, ez a váratlan nyári meleg kicsit alábbhagy, és jövő szombaton nyári esőre és szélviharra is lehet majd számítani. Ez pedig elronthatja az esküvőt. Persze a szakértők még nem tudnak egészen biztosan semmit mondani, de a tendenciákat figyelembe véve sajnos nem kizárt, hogy a napos időbe belerondítanak majd a zivatarok.

Az évszázad esküvőjének nevezett lagzival kapcsolatos hír, hogy - egy bennfentes forrás szerint - több mint 100 ezer euróban fog kerülni az egyedi ruhaköltemény. „Talán soknak tűnik, de ez az év legfontosabb esküvője és a ruha több száz órányi munkaerőt igényelt, szinte mindent kézzel készítenek” – mesélte a forrás a Daily Mailnek. Sőt még az is lehet, hogy a ruha tündöklőbb lesz Meghan tiarájánál, ugyanis állítólag számtalan csillogó drágakő berakás lesz rajta, és egyéb gyöngy díszítések fogják beragyogni a windsori kápolnát.

Az ikonikus ruhát egyébként Meghan kedvenc brit tervezőpárosa, Ralph & Russo készíti, ők álmodták meg tavaly Meghan eljegyzési ruháját is, amit a hivatalos fotózáshoz viselt. Az biztos, hogy már nem kell sokat várni, ugyanis május 19-én mindenre fény derül, és végre megpillanthatjuk a káprázatos menyasszonyi ruhát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?