banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Botrányos levelet kapott Harry herceg jövendő sógorától

Már csak 2 hét van hátra az év esküvőjéig, ekkor kel egybe Harry herceg és szíve választottja, Meghan Markle. A frigynek nem mindenki örül, az amerikai származású menyasszony családja mindent elkövet, hogy megakadályozza a lakodalmat.

Eddig csak Meghan mostohanővére, Samantha Grant pocskondiázta őt folyton a Twitter-oldalán, most azonban belépett a képbe az ifjabbik Tom Markle is, aki nyílt levelet írt Harry hercegnek, melyben arra kéri, hogy fújja le az esküvőt.

„Kedves Harry herceg!

Még nem késő cselekedni, hiszen Meghan Markle egyértelműen nem való hozzád. Ahogy közeledünk a kitűzött dátumhoz, egyre evidensebb, hogy ez lesz a királyi esküvők történetének legnagyobb bakija. Nem is értem, hogy nem látod, milyen a valódi Meghan, pedig az egész világ rájött, milyen ember is ő valójában. Meghan úgy próbál viselkedni, mint egy hercegnő, holott nem több egy nagyvonalúan C-kategóriás hollywoodi színésznőcskénél. Ez kezd már baromi fárasztó lenni.

Milyen ember az, aki addig szipolyozza a saját apját, míg az csődbe nem megy, aztán teljesen elfelejti még a létezését is, holott javarészt még mindig az ő adósságait nyögi. És, mikor vissza kellene fizetni a pénzt? Ó, mintha az apánk sohasem létezett volna számára. Apánk sohasem fog kikecmeregni ebből az anyagi csődből, amit Meghan okozott, az érzelmi károkról nem is beszélve. Ilyen nő a te Meged valójában. Evidens, hogy a kis hollywoodi sikere hamar a fejébe szállt, és megváltoztatta őt: megcsömörlött, felszínes, öntelt nő lett belőle, aki viccet csinál majd belőled és az egész királyi családból. Azt már meg sem említem, hogy meg sem hívta a saját családját az esküvőre, de idegeneknek szorított helyet a lagzin. Ki csinál már ilyet?

A családoddal együtt tegyetek pontot az ügy végére, és állítsátok meg ezt a kamu kis tündérmesét, mielőtt túl késő lenne. Még a saját apját sem hívta meg, akinek oltárhoz kellene őt kísérnie. Elfelejti, hogy apa nélkül még mindig pincérnősködhetne és bébiszitterkedhetne, hogy kifizesse az adósságait. Az egész világ arra vár, hogy lépj, és ne kövesd el ezt a hibát, Harry, még nem túl késő. Meghan még mindig a testvérem, a családom része. Bármi történik vele, bármennyire is szeretne elfelejteni minket, mindig a család az első.

Ha azt gondolod, hogy talán az esküvő majd újra összehozza a családunkat, sajnos tévedsz - gondolom, Meg számára mi már nem vagyunk a család része.

Üdvözlettel, Tom Markle Jr.

A közvélemény teljesen Tom és Samantha ellen fordult, a közösségi oldalakon százával védik Meghant. „Igazad van, Meghan, két ilyen irigy, mérgező, gusztustalan embert én sem hívnék meg az esküvőmre - család ide vagy oda. Ezek csak arra pályáznának, hogy elszúrják a nagy napod”, „Hogy lehet valaki ilyen gusztustalan, hogy nyílt levélben kéri a húga vőlegényét, hogy ne vegye feleségül, mert önző és felszínes nőnek tartja? Ki csinál már ilyet?!”, „Az egész Markle családtól felfordul a gyomrom... nem tudom, Meghan milyen valójában, de, hogy ettől a famíliától szabadulni akar, élete legjobb döntése...” – írták a Twitteren.

Kapcsolódók

Kimaradt?