Először jelent meg nyilvános eseményen barátnőjével Harry herceg

Harry herceg és párja 2016 júliusában kezdtek el ismerkedni egymással, amit viszont sokáig titkoltak. A nő amerikai, színésznőként dolgozik, 3 évvel idősebb a hercegnél és elvált.

Sajtóhírek szerint a 32 éves királyi sarj elnyerte imádott nagymamája, II. Erzsébet beleegyezését ahhoz, hogy megkérhesse amerikai barátnője, a színésznőként mérsékelten sikeres, 35 esztendős Meghan Markle kezét.

Lesifotósoknak ugyan sikerült már ezelőtt is közös képet készíteniük a párról, a sajtó előtt is vállalt közös megjelenésük először viszont csak a napokban zajlott. Egy, az Invictus Games elnevezésű nemzetközi sporteseményen rendezett tenisz mérkőzésre látogattak ki együtt. A mérkőzés alatt végig egymás kezét fogták, egymás fülébe súgva beszélgettek és bár az eljegyzésről szóló hírek bejárták a sajtót Markle ujján gyűrű nem volt látható, az viszont biztos, hogy a pár a kép alapján nagyon szerelmesnek tűnik.

Meghan Markle egyébként már jelent meg nyilvánosan a herceg oldalán, és a találgatások szerint az sem kizárt, hogy amennyiben esküvőre kerül a sor, azt ugyanabban a templomban tartják majd, ahol Vilmos herceg házasságot kötött Katalinnal, és ahol Károly herceg is feleségül vette Diana walesi hercegnőt.

A herceg és párja 2016 júliusában kezdtek el ismerkedni egymással, amit viszont sokáig titkoltak. Az év októberében viszont Markle interjút adott a Vanity Fairnek, ahol Harry herceghez fűződő viszonyáról is mesélt: „Egy pár vagyunk. Szerelmesek vagyunk egymásba. Biztos vagyok benne, hogy eljön majd az az idő, amikor elő kell majd lépnünk, meg kell jelennünk és történeteket kell majd mesélnünk a kapcsolatunkról, de remélem az emberek megértik, hogy ez most a mi időnk. Ez most értünk van. Ez teszi különlegessé, hogy csak a miénk. Boldogok vagyunk” – nyilatkozott kapcsolatukról akkor a színésznő.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?