Nem tettek jót Harry herceg menyasszonyának a telefonjáról ellopott félmeztelen fotók

Meghan Markle korábban előkerült félmeztelen fotói és a szexuális töltetű filmjelenetei is hozzájárultak ahhoz, hogy II. Erzsébet angol királynő nem nézi jó szemmel unokája, Harry herceg közelgő házasságát az amerikai színésznővel – írja a brit bulvársajtó.

Ismert, hogy korábban félmeztelen fotók kerültek elő Harry herceg menyasszonyáról, miután ismeretlenek feltörték telefonját. Ezek a felvételek bejárták a sajtót. Meghan Markle emellett szexuális töltetű filmjelenetekben is szerepelt. A Globe magazin szerint a királynő ezek miatt is meg van győződve róla, hogy a házasságuk nem lesz hosszú életű.

„Sajnos a királynő egyáltalán nem kedveli Meghant, mivel ő nem az az arisztokrata menyasszony, akit Harry számára szeretett volna. Meg van rettenve attól a gondolattól, hogy olyan színésznőt készül elvenni, aki szexuális töltetű jelenetekben szerepelt, elvált, félvér és amerikai. Attól tart, hogy a színésznő botrányt botrányra halmoz majd és összetöri Harry szívét, aki nem hajlandó házassági szerződést aláírni annak érdekében, hogy megvédje 40 millió dolláros vagyonát” – olvasható a lapban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?