Segítené az európai uniós finanszírozásra pályázó vállalkozásokat a Hargita Megyei Tanács

Támogatná az európai finanszírozásért folyamodó vállalkozásokat a pályázati anyagok kidolgozásában Hargita megye fejlesztési ügynöksége.

A megyei tanács sajtóirodája szerint a vállalkozásokkal való konzultációt követően a fejlesztési ügynökség arra a következtetésre jutott, hogy sok vállalkozás szeretne vissza nem térítendő támogatásokra pályázni, azonban nehézségekbe ütköznek a pályázatok megírásakor és nem tudják, hogy kihez fordulhatnának.

A fejlesztési ügynökség létrehozott egy internetes platformot, ahol a pályázók kérdéseket tehetnek fel a projektekkel kapcsolatban vagy pályázatok után érdeklődhetnek. A feltett kérdésekre pályázatíró cégek fognak válaszolni, ezeket pedig továbbítják majd az érdeklődőknek. Az ügynökség a pályázatíró és konzultáns cégeket is felkéri, hogy regisztráljanak az oldalon, amely ingyenes reklámlehetőséget biztosít számukra. A fejlesztési ügynökség célja egy olyan weboldal létrehozása, amely összegyűjtené ezeknek a vállalkozásoknak az adatait, hogy minden jogi és magán személy megtalálhassa egy helyen a pályázatokhoz szükséges információkat.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?