Seres Dénes: a szilágysági magyar közösség jövője a választások tétje

Az emberekkel való rendszeres beszélgetést tartja a hiteles képviseletnek Seres Dénes parlamenti képviselő, az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének elnöke.

„A június 5-i szavazás eredményei nem csak a következő négy évet határozzák meg, hanem hosszútávon érintik a szilágyságiak életét. A célunk, hogy minél jobb eredményeink legyenek helyi és megyei szinten is, mert a helyhatsági választások tétje az, hogyan alakul a szilágysági magyar közösségünk helyzete és jövője. A választások eredményétől függ, hogy folytathatjuk-e a munkát, településeink fejlesztését, megalapozva ez által megmaradásunk feltételeit. Ha a közösség június 5-én az RMDSZ-re szavaz, a biztonságra is szavaz. A biztonság békét, nyugalmat jelent, a veszély elhárítására, az állami társadalmi – azon belül a családok – biztonsága megőrzését, közösségi értékeinknek” – hangsúlyozta Seres Dénes parlamenti képviselő, az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének elnöke vasárnap Kárásztelken.

A találkozón jelen volt Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Közgyűlés elnöke, aki kiemelte: „a magyarságnak össze kell fognia határon innen és túl, és a legfontosabb az, hogy egységesek legyünk”.

Szilágyi Róbert István, az RMDSZ Szilágy megyei tanácsosi listájának vezetője elmondta: Szilágyság majdnem minden településére ellátogattak már, hogy konzultáljanak a helybéliekkel, és felmérjék a magyar lakosok helyzetét, problémáit. „A párbeszéd hívei vagyunk, mert az emberekkel való rendszeres beszélgetés a kulcsa a hiteles képviseletnek. Csak akkor tudjuk mi a gondja, mi a mindennapi nehézsége vagy elképzelése közösségünknek, ha társra találnak bennünk, meghallgatjuk őket, és eredményképpen közös erővel tudjuk kitűzni, majd megvalósítani céljainkat”.

A nap folytatásában Seres Dénes parlamenti képviselő, Szilágyi Róbert István, az RMDSZ Szilágy megyei tanácsosi listájának vezetője, Végh Sándor szenátor és Csóka Tibor, Szilágy Megye Tanácsának elnöke Bősházára, Désházára, valamint Szilágyperecsenbe látogattak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?