Székelyföldi körverseny: tucatnyi ország kerékpárosa szállja meg Sepsiszentgyörgyöt

Fotó: Sepsiszentgyörgyi ÖnkormányzatSepsiszentgyörgy több részén is lezárják a forgalmat a csütörtökön és pénteken a városban zajló Székelyföld Kerékpáros Körverseny idejére.

A városháza arra hívja fel a sepsiszentgyörgyiek figyelmét, hogy a 12 országból érkező mintegy 120 versenyzőt felvonultató Székelyföld Kerékpáros Körverseny idei harmadik és negyedik szakasza is Sepsiszentgyörgyről indul és a versenyzők ide is érkeznek vissza.

Az előkészületek miatt már szerda este 9 órától lezárják a köztéri parkolókat a könyvtár előtti Gábor Áron utcában és a Mihai Viteazul téren. Ezt követően csütörtökön 12 órától délután fél négyig forgalomkorlátozásra kerül sor a Gábor Áron utcában, ahol ezt követően este 6 óráig teljesen lezárják a forgalmat. Pénteken a kerékpáros körverseny 12.45-kor kezdődik és a versenyzők a Sepsi Value Centre parkolójából indulnak és végighaladnak az Oltmező utca – Gyöngyvirág utca – Gyár utca – Kós Károly utca – József Attila utcákon, majd Előpatak irányában hagyják el a várost.

A szervezők kérik az autóvezetőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében tartsák be a rendőrség és az önkéntesek utasításait. A kerékpáros körversenyt végig lehet követni élőben a www.tourofszeklerland.ro oldalon.

Kapcsolódók

Kimaradt?