Párosban Babos és Stollár is elődöntőbe jutott Budapesten

Mindkét magyar játékos külföldi partnerrel vesz részt a versenyen, a legjobb négy között egymás ellen fognak játszani. Egyéniben Bondár Anna búcsúzott.

Szerdán újabb mérkőzésekkel folytatódott a budapesti WTA 250-es tenisztorna. Az egyéniben utolsó magyarként versenyben maradt Bondár Anna a tizenkilenc éves Ella Seidel ellen lépett pályára második meccsén. Bár a világranglista és a tapasztalat alapján ő volt a mérkőzés esélyese, nem jött ki számára a lépés.

Fotó: a Hungarian Grand Prix Budapest Facebook-oldala

Mindkét szettet 7–5-re nyerte meg ellene a német, így ő jutott tovább a következő fordulóba, egyéniben egyetlen magyar játékos sem maradt versenyben. A játéknap további mérkőzésein a szlovák Sramkova, a német Lys és az orosz Shnaider jutott tovább.

Párosban sokkal jobban alakul a hazai játékosok számára a verseny. Szerdán Babos Tímea és az ausztrál Ellen Perez már bejutott az elődöntőbe, csütörtökön pedig ellenfelüket is megismerték. Az egyéniben szoros mérkőzésen kieső Stollár Fanny a lengyel Katarzyna Piter oldalán küzdött meg egy brit-orosz kettőssel, két szettben sikerrel véve az akadályt. Ezzel eldőlt, hogy az elődöntőben a két magyar egymás ellen játszik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?