Párizsi tornára kapott szabadkártyát Halep

Simona Halep szabadkártyát kapott a május 13-19. között zajló Trophee Clarins 125-ös WTA-tornára – jelentették be a párizsi teniszverseny szervezői.

Az Agerpres beszámolója alapján ez lesz a Trophee Clarins harmadik kiadása, amelyen részt vesz további két román teniszező, Ana Bogdan és Jaqueline Cristian is.

A tornán több top 50-es játékos is indul: Emma Navarro (USA), Katie Boulter (Egyesült Királyság), Leylah Fernandez (Kanada), Jüan Jüe (Kína), Sloane Stephens (USA), Kateřina Siniaková (Csehország), Clara Burel (Franciaország) és a címvédő Diane Parry (Franciaország).

Fotó: Simona Halep Facebook-oldala

A hírügynökség emlékeztetett, hogy a doppingvétség gyanúja miatt egy időre játékjogától megfosztott Simona Halep március 20-án lépett újra pályára Miamiban. A korábbi női világelső az amerikai torna első fordulójában három szettes (1:6, 6:4, 6:3) vereséget szenvedett a spanyol Paula Badosától.

Halep, mint írtuk, szabadkártyát kapott a jelenleg zajló madridi tornára is, de egészségi okokból visszalépett. A kétszeres Grand Slam-győztes klasszis 10 ponttal az 1150-ik a hivatásos női teniszezők világranglistáján.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?