FRISSÍTVE: Gyász árnyékolja be a Miami Opent, váratlanul elhunyt Szabalenka 42 éves élettársa

Megrázó hírre ébredt kedden a sportvilág: Arina Szabalenka ex-hokis élettársa, Konstantin Koltcov váratlanul elhunyt. A mindössze 42 éves, korábbi profi jégkorongozó edzőként dolgozott, orosz klubja jelentette be váratlan halálát. A korábban NHL-játékos, fehérorosz válogatott Koltcov Miamiban hunyt el, ahol Szabalenkának szurkolt volna a tenisztornán.

A világranglistán második, Australian Open-győztes Szabalenka – akinek az édesapja is ilyen váratlanul hunyt el 43 évesen – a második körben épp a Simona Halep–Paula Badosa mérkőzés továbbjutójával találkozott volna, de a szaklapok alapján várhatóan visszalép a tornától. Helyét egy úgynevezett „szerencsés vesztes” veszi majd át, ezért bárhogyan is alakuljon a kedd esti Halep-meccs, nem lesz játék nélküli továbbjutás a második körből.

Fotó: Szabalenka Instagram-oldala/archív

Halepnek, mint ismeretes, másfél esztendő után ez az első versenye. A Miami Open szervezői bejelentették, hogy romániai idő szerint 22 órától lép majd pályára a spanyol ellen.

FRISSÍTÉS: A fehérorosz sajtó alapján Konstantin Koltcov vérrög következtében hunyt el, délután viszont a Miami rendőrség a CNN-nek azt mondta, hogy öngyilkosság gyanújával folytatnak eljárást.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?