„Megünnepli a győzelmet a magyar szurkolókkal?” – kérdezték Simona Haleptől Torontóban

Miután Simona Halep vasárnap megnyerte a torontói tenisztornát, váratlan kérdést kapott egy újságírótól, aki vélhetően nem volt tisztában vele, milyen nemzetiségű sportolót kérdez.

„Jó napot, Simona, Christina vagyok a SportNettől, azon gondolkodtam, hogy ön és a csapata megünnepli-e ezt a győzelmet, tervezi-e megünnepelni a sikerét a torontói magyar szurkolókkal?” – kérdezte az újságíró a román teniszcsillagtól az eurosport.ro szerint.Forrás: Simona Halep Facebook-oldala

Miután pár másodpercre zavarba jött, Halep udvariasan válaszolt a kérdésre, és finoman ki is javította az újságírót. Mint mondta, másnap a teniszpályán ünnepel, ugyanis Cincinnati-be készül és edzeni fog. „Az lesz a mi ünnepünk, azaz nincs sok idők ilyesmire, hiszen újabb turné vár rám, megpróbálom kipihenni magam és felkészülni a következő meccsre. Ami a szurkolókat illeti, a román szurkolókat, csak meg szeretném köszönni nekik, hogy eljöttek és támogattak” – fogalmazott Halep, aki egyébként egy romániai kisebbség tagja, aromán nemzetiségű.

Mint írtuk, Simona Halep három szettben (6:3, 2:6, 6:3) legyőzte a vasárnapi döntőben a brazil Beatriz Haddad Maiát, és megnyerte a több mint két és fél millió dolláros összdíjazású torontói tornát.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?