Kedden mutathatják be Mircea Lucescut a válogatott szövetségi kapitányaként

Sajtóinformációk szerint Mircea Lucescu igent mondott a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) ajánlatára és elvállalta az Edward Iordănescu távozásával megüresedett szövetségi kapitányi tisztséget a válogatottnál. Ezt az FRF egyelőre nem jelentette be hivatalosan, de kedden sajtótájékoztatót tart, amelyen Lucescu is részt vesz.

Minden idők legsikeresebb román edzője második mandátumát kezdheti meg a romániai válogatottnál, a nyolcvanas években ugyanis már edzette a nemzeti együttest. A 79 éves szakembert, mint ismeretes, azt követően kérték fel a visszatérésre, hogy Edi Iodănescu nem akarta meghosszabbítani a szerződését, Gheorghe Hagi pedig inkább a Konstancai Farulnál folytatja a munkát.

Fotó: frf.ro/UEFA

Mircea Lucescu kinevezéséről már napok óta cikkeztek, a Maszolon is beszámoltunk arról, hogy „99 százalékban” biztos, hogy irányítása mellett kezdik majd szeptemberben a Nemzetek Ligáját. A hivatalos bejelentés viszont továbbra sem történt meg. Úgy tudni, hogy hétfőn pár órán át tárgyalt az FRF vezetőségével, és megállapodásra jutottak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?